top of page
katherine-hanlon-CbgQp_EPNs4-unsplash.jpg
Untitled_Artwork 2.png

Rum & åndehuller hvor vildskab & ritualer bringer os tættere på os selv, hinanden & den jord, vi betræder.

Jeg er Frivild. Kvinde. Moder. Urteforbundet. Naturelsker og heks.

Jeg har i gennem mange år haft et dybdegående forhold til naturen og dens helbredende kræfter. Jeg har dykket ned under hvert et blad, i hvert et krat, i havet, danset i skovene og mødt mit eget hjertes kraft ved naturens healing. Jeg arbejder med den indre og den ydre natur, med cyklussen og spejlingen. Med de indre processer som opstår i mødet med elementerne, blomsterne og planterne. Min rejse har selv været mørk og jeg har stødt på depression, angst, frygt og følelser af ikke at være god nok. Derfor er jeg i stand til at møde dig i din sårbarhed og præcis, som du er i din livssituation. I mine sessioner, naturmøder, behandlinger og forløb ønsker jeg, at invitere dig ind i ritualernes rum og i den indre kraft, som vi alle besidder. Mit arbejde er intenst, intuitivt og enormt nærværende.

 

Jeg skaber plantemedicin ved at forbinde mig til planterne og deres budskaber og egenskaber. Dette er et intuitivt og meget kærligt samarbejde. Jeg beder altid om lov og takker for den medicin, jeg modtager. I mit arbejde med kvinder anvender jeg plantemedicin, dufte, naturens redskaber og magi for at støtte dig i din proces. Jeg er meget optaget af det cykliske kvindeliv og vores forbindelse til månens magi, dens påvirkning og spejling.

 

Mit arbejde handler om at guide dig tilbage til din essens, til dit selv, hvor du er fri, vild og hel. Jeg ønsker at støtte dig i denne proces, så du kan leve fra dit vilde stærke hjerte. Jeg finder det enormt vigtigt også at arbejde med de skygger og traumer der bo i os alle, derfor anvender jeg også dialog, samtale og healing i mit arbejde.

image0.jpeg
joanna-kosinska-MnKWt1W1GDg-unsplash.jpg
max-muselmann-GHOk63pTzvs-unsplash.jpg
joshua-hubbard-4mZFfGoJrgg-unsplash.jpg

Plantemedicin

balu-gaspar-QZiT8X0PTE8-unsplash.jpg

De produkter jeg skaber er lavet til små kærlige ritualer. Intentionen er at gå dybt ind i dit hjerte & vække dig, give dig ro, kraft og skabe balance. Produkterne er skabt med økologiske olier og vildtplukkede urter, blomster og planter.

 

Jeg kalder mine olier, salver & te for plantemedicin, da planternes helbredende egenskaber arbejder i dybderne. Healingen sker på det fysiske, psykiske og sjælelige plan. Arbejdet med planterne & blomsterne er et respektfuldt samarbejde, hvor jeg lytter til plantens budskab. Jeg tror på, at vores hjerter, er en spejling af alle kvinders hjerter. På den måde, kan vi med planternes magiske egenskaber, støtte dig på din selvkærlige rejse.

 

Intentionen er at skabe plads og rum i dig for større kærlighed og troen på dit væsens kraft. Når du anvender planternes reneste essens, kan det bringe dig tættere på din indre natur.

Lyt altid til din egen krop & hvad den kalder på. Erstat ikke plantemedicin med lægens anvisninger, hvilket er et vigtigt budskab herfra. Din intuition er din følgesvend, når du møder mine produkter. 

 

Gå med det der føles rigtigt i dit hjerte.

"Alene er jeg en celle, en lille del af jorden.
Når jeg rækker dig mine hænder er vi sammen.
Sammen får vi træerne til at gro og skyerne til at forsvinde fra månen."


- Dannie Druehyld

Produkter fra hjertet

Hånd i hånd med naturen

40326908-8B8A-4295-A10A-384DCEF0335B.JPG
bottom of page